Област София // Община Ст. община


Аз съм ЗА: Проектът 'Кунева'

Дали миловидното лице на избранницата на Станишев за (вече бивш) еврокомисар missis Yes - виновна за екзекуцията на българската енергетика - не прикрива истинската й същност и намерения? Кой, защо и как стои зад ПП (Политически Проект) 'Меглена Кунева'? И дали това не е поредната мъглява политическа коалиция обединена от двуличието и злобата на бивши еврокомисари, политически затворници (и опозиционери) и залязващи шоумени? Ще бъдат ли поискани и сега едни '50 процента' и от кого, всъщност, ще бъде управлявана България след еввентуална победа на Меглена Кунева? Какъв(/кой) е истинският ''бензин'' на фасадата 'Кунева" и дали тази фасада - миришеща на пари и интереси - не е поредният опит за реанимация на 'ранени' политици и на 'настъпаната' от 'диктатора' Борисов българска мафия?


Ако си ЗА - Гласувай!

6 гласа ЗА до момента

    • Меглена Кунева не е избор на Дмитриевич!!! Не сте достоверен г-н Илчев!

    • Тя беше избор на Станишев. Мистерията е сега на кого е избор. Тя никога не е 'избор' на себе си, винаги зад финното й гръбче се крият поне 3-4-ма 'играчи' и винаги е 'проект' на някого и за нещо. Винаги е безлична и протеже на сенчести интереси. Мистерията е сега чий проект е и този път кой(/и) ще изскочи зад гърба й.

    • И какви пари ще спечели тя и кукловодите й от това начинание, които ще бъдат извадени от джоба на българина.

    • И какво лошо впечатление направи и Слави където я подкрепи.

    • Вече 'осветлява' задкулисните си номерца. Ест., ненужно, защото следващият президент на България се нарича Росен Плевнелиев. Но, може би, всеки е длъжен да опита.


* задължителни полета

2+9 =