Област София // Община Ст. община


Аз съм ЗА: Геноцидът

Кръв, жестокост, насилие, агресия... Смърт! - България. 21 век. Циганите - Каста, низвергната от родната си Индия, като най-низшестояща, според нормите на обществения живот. Скиталци, номади, наркомани, убийци, педофили, хомосексуалисти, изнасилвачи, прехранващи се с грабежи, убийства и насилие. Преживяващи на чужда територия, от чужда собственост, сеейки смърт и разруха. Не е тайна, че в 21 век българският народ е подложен на безпрецедентен - от времето на турското робство - геноцид в собствената си земя. "Поробителите'' отново са свирепи, кръвожадни, безскрупулни, нагли, мургави, необразовани и нечистоплътни, но не се наричат турци, а цигани. Циганският феномен съществува в Румъния и Унгария, но няма друга държава в света като България, където циганската зараза да е придобила подобни размери. Физическото малтретиране и насилие е само част от геноцида над българския народ, друг важен аспект е демографският геноцид. Това е една изолирана и затворена криминална общност, която се самовъзпроизвежда - престъпници ''произвеждат'' престъпници. Всяко малко циганче от мъжки пол е бъдещ убиец, крадец, изнасилвач, педофил, наркоман или наркодилър. Всяко малко циганче от женски пол е бъдеща проститутка или платена родилка, чийто новородени ще бъдат продавани и/или убивани, а труповете им разфасовани и продавани за органи, най-често извън границите на държавата, което е още един куршум в международния имидж на България. Би следвало, законът с цялата си строгост и тежест да се стовари върху криминалното ромско общество. По дълъг период на лишаване от свобода, задължително придружен с тежък обществено-полезен труд. Финансови и други законови санкции, за ограничаане на тежката престъпност и проституцията. Извънредно тежък контрол по раждаемостта сред ромската общност. Защото докато и в България, и в Румъния, и в Унгария циганският проблем остава актуален и нерешен, разни психопати и кресливи, площадни ''националистчета'' с неясно минало и съмнителна биография (и сексуалност), ще печелят гласове, ще нападат джамии и въпреки това, всички ние ще им плащаме за този PR. Строга дисциплина и законност, докато заразата е, все още, лечима.


Ако си ЗА - Гласувай!

14 гласа ЗА до момента

    • Скиталци, номади, наркомани, убийци, педофили, хомосексуалисти, изнасилвачи, прехранващи се с грабежи, убийства и насилие. ??????????????????????????????????????????????

    • Мнението е малко крайно , но със сигурност актуално и популярно . Трябва да се вземат някакви мерки , защото у голяма част от българите остава впечатлението че циганите имат много повече права , а в същото време много по-задължения ( не плащат ток , вода , данъци - нищо ) . Престъпността , която се шири сред тях е факт , който никой не може да отрече !!!!

    • Фактите говорят сами за себе си. Смъртта, болката и рзазрухата които ромската общонст в България ежедневно причинява на българите е доказана, установявана и наказвана, многократно. В българските затвори приблизително 70% от излежаващите присъди, особено за т.нар. по леки и битови престъпления са цигани.

    • Наистина малко крайно твърдение, но съм съгласен. Единственото, с което не съм съгласен е това за хомосексуалистите... И кво като са "обратни" - като им харесва да си правят каквото искат стига да не нарушават закона и да не нарушават правата на хората. Нали сме демокрация. ;)

    • Напълно подкрепям статията.Българите се превърнахме в заложници на циганите!Не плащат ток,вода и изобщо нищо.Никога не дупчат билет,а контролиращите просто ги подминават за да се заядат с първия попаднал им нередовен българин.Убиват и изнасилват без да им мигне окото,защото знаят,че наказание няма.До кога ще търпим това!!!!


* задължителни полета

3+7 =