Област Кюстендил // Община Кюстендил


 • Създадена на: 22.08.2011
 • от Boyan Milushev
 • 10 гласа ЗА

Аз съм ЗА: Аз съм ЗА наказване с обществено полезен труд на всички вандали, които изкореняват дръвчета, чупят кошчета и показват мъжеството си върху публично имущество.

Колкото и да се чисти, възстановява и облагородява средата, няма как да живеем в красиво и подредено място, ако не намалим "юнаклъка". Не разбирам хора, които показват колко са силни и бунтари, като чупят млади дръвчета, пейки, кошчета, драскат простотии по стени на прясно боядисани сгради и редица други разрушителни хрумвания. Излишно се хвърлят "на вятъра" пари. Не е лошо, освен общинска охрана и полиция, да има камери и "юнаците" да биват разпознавани и осъждани на обществено полезен труд. Нека една седмица да мете алеята с надзирател, да бере срам и подигравки и да видим как ще чупи след това :)))


Ако си ЗА - Гласувай!

10 гласа ЗА до момента

  • Има една проста истина - в чужбина е чисто, не защото много повече чистят, а защото по-малко цапат :)

  • Nqkoi hora shte pridobiqt mn dobur trydov staj, moje i za pensiq da im stigne.

  • Ще им се измислят и хубави костюмчета.... може да са гащеризони :))) в някакъв весел цвят с още по-весел надпис. Нещо от сорта на "Шампион в категория- Пейка", или "Внимание ВАНДАЛ" :))) Шегата си е шега, но е ужасно безумно. Алеята ни е много красива, но тези дървета след години ще загинат, а фиданките, които засаждат за да заместят старите дървета, биват изпочупени още след първата пиянска вечер. Зеленината в града ни е едно от нещата, които правят най-много впечатление, но с подобно отношение ще се превърнем в пустиня.

  • Първо хората трябва да променят своето мислене и манталитет! Да не мислят само за себе си а и за бъдещите поколения... Защото едно нещо лесно се разрушава, но трудно се гради отново!


* задължителни полета

2+6 =