Област София // Община Ст. община


Аз съм ЗА: ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА-НАСТОЯЩ И БЪДЕЩ КМЕТ

Йорданка Фандъкова е много симпатична жена,а както се видя и отличен и успешен градоначалник.
ДА Й ДАДЕМ ВТОРИ МАНДАТ!
АЗ СЪМ "ЗА" С ДВЕТЕ РЪЦЕ!


Ако си ЗА - Гласувай!

46 гласа ЗА до момента

  • Очевидно е че г-жа Фандъкова не е корумпиран човек и е жена, което ще рече, че е майка и това я прави мн по-отговорна към децата на София, а какво повече може да се иска от един кмет - отговорност и безкористност. Определено ще гласувам за нея!

  • И аз съм "ЗА". Едва ли има някой, който ще отрече, че с днешна дата София е станала по-чиста, тревата е окосена, има по-малко дупки, има нови улици, нови детски градини, нови булеварди, строи се метрото... Лично аз в лицето на г-жа Фандъкова виждам един безспорно успешно доказал се градоначалник, затова смятам, че тя категорично заслужава всички, които ни е грижа за града, в който живеем-нашата столица, да я подкрепим на предстоящите избори. Да дадем своя глас за Йорданка Фандъкова и да й предоставим възможността да довърши започнатото! АЗ СЪМ ЗА!

  • Аз съм ЗА! Йорданка Фандъкова се доказа като една силна, борбена и оправна жена. На толкова тежка позиция, кмет на столица, тя показа, че може да се справи с всичко. Дори и с дупките по улиците, но й трябва още време и в нас е силата да й го дадем. Аз ще гласувам "ЗА" Йорданка Фандъкова и знам, че няма да съжалявам за избора си!

  • Всичко казано до тук е така и аз съм ЗА,единствено в другия и мандат,трябва да реши проблема с безстопанствените кучета!

  • Аз съм ЗА г -жа Фандъкова да бъде кмет на София. Тя може, доказа го София вече е по - добро място за живеене.

  • Много интелигентна и финна жена. С много умерено държание. Истинска дама като излъчване и манталитет. Като Българин съм абсолютно за такава жена да представя столицата ни!


* задължителни полета

3+9 =