Област София // Община Ст. община


 • Създадена на: 17.08.2011
 • от Ani Tsankova
 • 80 гласа ЗА

Аз съм ЗА: Аз съм за улици без дупки НАЙ-НАКРАЯ!!!

Аз си плащам данъците, винетките, таксите и акцизите и искам вече да видя за какво си плащам. Искам резултати! Това касае нашата безопасност, нашите нерви и нашите коли, респективно пари. Аз съм за улици без дупки!


Ако си ЗА - Гласувай!

80 гласа ЗА до момента

  • Здравейте!
   Напълно съм съгласен с написаното по-горе.
   За банална илюстрация ще посоча ул."Цветна градина" ,в частта откъм ул."Богатица" ,до наклонената част с паважа.
   Дупките са вече към 30% от общата площ на улицата, и бордовете им са по 10см, което както се сещате къса гуми ако случайно попаднеш в тях.
   Не разбирам какво правят в инспектората на общината.Явно и предстоящите
   избори не ги стряскат. Улицата не е ремонтирана от повече от 5 години.
   Имам плаха надежда, че Вашето управление ще ориентира средства освен за мащабни инфраструктурни проекти и за проблемите на "малките хора" в общините. Ако нещо не е ясно, вижте опита на общините в европейските
   страни на запад от България.

  • VINOVNI SA PREDISNITE UPRAVLQVASHTI ZA 20 GODISHNOTO BEZDEISTVIE. A SEGA OCHAKVAT OT GERB ZA NQKOLKO GODINI VSICHKO DA OPRAVQT NO TRQBVA VREME I PARI.

  • Естествено, че съм ЗА. Проблемън е дали сегашната кметска управа може да се справи с тях? Според мен, не. Писна ми да слушам оправдания с предишните. Тях ги знаем. Те са корумпирани, лъжливи, крадливи. Въпросът е защо сегашното управление нищо не прави по този въпрос.

  • Според мен всички междуквартални улици трябва да се павират (и то с не какви да е а хубави ЖЪЛТИ павета - все пак е символ на града) а острани да има по 2 канални решетки. Би било много красиво ако се постигне такъв резултата. Няма да е зле и старите шахти да се подменят с нов тип..

  • Подкрепям думите на Инженер Антон Христов. За съжаление бездействието на всички предишни управляващи ни е довело до там, че нямаме никакво търпение и всеки ламти за своето си. Аз съм ЗА всички мащабни проекти, с които правителството се е заело в момента. Очаквам след като ги приключат приходите от инвестициите, които според думите на бат' Бойко очакваме да се разпределят разумно. Това включва и нас - и нашите наболели проблеми. Аз съм ЗА още малко търпение и се надявам да не се разочаровам. И за разлика от повечето плюещи около мен ще подкрепя ГЕРБ с надеждата, че след големите проекти ще започнат да решават и проблемите на обикновените хорица. Но трябва ТЪРПЕНИЕ.
   Българинът очаква от всяко едно правителство веднага след изборите да го спаси...от какво да го спаси и той не знае. За това допуснахме най-голямата си грешка като излязохме 2000 година на Цариградско да посрещаме Царя и сега не знам дали след няколко години ще мога спокойно да се качвам на връх Мусала...върнали му го били...
   Ние сме тези, които градим държавата...с нашия манталитет...Оправиха площадките и градинките в квартала и веднага се намериха "селяни" да ги изпотрошат...Оправиха лампите в близката градинка и след седмица ги счупиха...Е какво очакваме после. Докато не се научим да пазим ще сме все на това дередже!!!
   И за край ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на ГЕРБ...Независимо от всичко у тях се вижда най-много желание да се справят с проблемите и според мен най-много положителни неща се случват от години на сам!!!


* задължителни полета

3+8 =