Област Бургас // Община Бургас


  • Създадена на: 10.10.2011
  • от Dora Dimitrova
  • 4 гласа ЗА

Аз съм ЗА: Прекрасен център

Приятели наистина центъра ни е прекрасен но защо турски плочки с европейски пари? За какво е тази показност - главна улица - морска градина- велоалеи- сини зони - всичко това е наистина добре но моля Ви помислете и за безработицата вижте и чуйте обикновения редови гражданин Плочки и асвалт не ни топлят и не се ядат Народа все повече и повече обеднява а една малка група в града ни богатее ли БОГАТЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ако си ЗА - Гласувай!

4 гласа ЗА до момента

    • Каква показност?!?!?! Не си ли наясно, че парите от европейски проект могат да отидат само по това предназначение, а не за безработни, социални или майчински. Ако има предвидени пари за градинки ... защо да не ги усвоим ние, а не .. примерно Варна?!?!?!? Аман от негативизъм! Ясно е, че се краде... но дори и да се краде, дори и да не се краде - други хора после се отчитат пред Европа. Дори и да бяха останали пари ... те нямаше да влязат така или иначе в нашия джоб! Нека поне града да се разкраси!!!

    • Стига негативизъм, Бургас стана един хубав град. Безработицата, ами той Николов и съветниците от ГЕРБ имаха идеи и докладни за намаляване на безработицата, но някои съветници си гледаха личния интерес, а не този на хората и ги отхвърлиха. Такъв пример е индустриалната зона. Четох в някакъв сайт, че те отново ще я вкарат - дано успеят. Там ще се открият много нови работни места.

    • Кмета не осигурява работни места!!! Той може да даде предпоставки за това с добър бизнес климат!!! Това ще рече инфраструктура, разплащане към фирми, ниски данъци и такси. А мисля че хубавия център е добрата инфраструктура.


* задължителни полета

1+6 =