Област Бургас


 • # Шаул Камиса Раз: Цветан Цветанов е голям човек и професионалист от CROSS Дата: 22.03.2013

  ,,Във ваше лице аз видях един голям човек и професионалист, който реално допринесе за развитието на сътрудничеството между нашите два народа‘‘.

  Цялата новина

 • # Над 500 бургазлии се забавляваха на Втората динена олимпиада на ГЕРБ - Славейков Дата: 17.08.2011

  Паркът в ж.к „Славейков“ в Бургас се превърна в мини олимпийски стадион за малки и големи. Над 500 човека се събраха за втората Динена олимпиада. Празникът се организира от куб “Славейков” към Гражданско сдружение ГЕРБ. Мотото на инициативата е “Дините от нас – игрите от вас”.

  Цялата новина

 • # ГЕРБ-Малко Търново почисти и паметната плоча на революционера Лефтер Мечев Дата: 17.08.2011

  Като продължение на инициативата да издирва, почиства и поднася цветя пред забравени и занемарени паметни знаци, свързани с Илинденско-Преображенското въстание от 1903 г., членове на Общинското ръководство на ГЕРБ-Малко Търново и Младежки ГЕРБ почистиха паметника, поставен пред къщата на местния революционен деец Лефтер Мечев. В неговия дом Гоце Делчев, придружен от своите близки съратници Стоян Лазов и Лазар Маджаров, е провел срещи с градското ръководство на вътрешната Македоно-Одринска революционна организация при посещението си в Малко Търново през 1900 г., като част от обиколката му в Одринско.

  Цялата новина

 • # Иван Вълков: Започва ремонта и на свлачещето по пътя за Малко Търново Дата: 12.08.2011

  Средствата за реконструкция на свлачището по пътя Бургас – Малко Търново вече са отпуснати от държавния бюджет. Това съобщи председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към НС Иван Вълков, само ден след като обяви, че започва рехабилитацията на пътната отсечка Царево – Резово.

  Цялата новина

 • # Съветници и членове на ГЕРБ облагородиха местността около забравена паметна плоча Дата: 09.08.2011

  Общинските съветници и Общинското ръководство на ГЕРБ - Малко Търново почистиха и облагородиха местността около забравената от две десетилетия паметна плоча събрала Гоце Делчев с революционерите от Малко Търново. Същата плоча е била поставена на мястото, където през 1900 г. е бил посрещнат от представители на Малкотърновската революционна организация, големият български революционер Гоце Делчев.

  Цялата новина

 • # В Обзор се проведоха „Нептунови празници” 2011 Дата: 07.08.2011

  С много емоции и усмивки жителите и гостите на Обзор посрещнаха „Нептунови празници” 2011. Събитието се проведе на 6 август след 10 годишно прекъсване и бе организирано по инициатива на ПП ГЕРБ – Несебър с активното съдействие на местното читалище „Изгрев”. Сред гостите на Нептуновите празници бяха общинският съветник Атанас Терзиев и зам.-областният управител на Бургас Златко Димитров.

  Цялата новина