Област София


 • ГЕРБ се регистрира за участие в изборите от Darik News Дата: 19.03.2013

  ГЕРБ внесе документи за регистрация на партията за предстоящите на 12 май парламентарни избори.

  Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов внесе в Централната избирателна комисия документите на партията.

  Цветанов похвали младежите на ГЕРБ, дежурили пред ЦИК, за да може партията да се регистрира първа.

  Цялата новина

 • # БВП на България с ръст от 1.9% през второто тримесечие от в-к Дневник Дата: 13.08.2011

  Брутният вътрешен продукт (БВП) на България се е повишил с 1.9 на сто през второто тримесечие на годишна база, показаха сезонно изгладените данни на Националния статистически институт. Повишението спрямо първото тримесечие е едва 0.1%. По този начин се оправдаха прогнозите на икономистите, че икономическият растеж се е забавил допълнително през второто тримесечие на годината, след като през първото повишението беше 3.4%

  Цялата новина

 • # ГЕРБ - Младост реновира две детски площадки в района Дата: 11.08.2011

  В продължение на две седмици, членове на районната структура на ПП ГЕРБ – Младост извършиха реновиране на две детски площадки в кв.Младост 1А ( до бл.508 и до бл.521). С общи усилия бяха боядисани всички катерушки, пързалки и люлки. Старите пейки бяха пребоядисани, а счупените - подменени с нови. Най-доволни от инициативата бяха младите майки от района, които благодариха на ГЕРБ за хубавата идея.

  Цялата новина

 • # ГЕРБ се регистрира първа в ЦИК и за президентските избори от ЦИК Дата: 05.08.2011

  Ще водим прагматична и позитивна кампания, която ще представи добри политики в полза на обществото. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, след като внесе в ЦИК документите за регистрация на партията за участие в изборите за президент и вицепрезидент на Републиката.

  Цялата новина